среда, 1. март 2017.

Ауторска изјава

Аутори прилога за Теолошке погледе треба да уз текст рада доставе и додатни посебни лист, на ком би требало да наведу своје име и презиме, назив установе у којој су запослени, поштанску и електронску адресу, број телефона и кратку биобиблиографију (обима до 1.500 словних знакова).

Аутори треба да потврде да рад није под истим нити под другачијим насловом већ објављиван, као и да свој чланак нису истовремено доставили и неком другом часопису, односно да рад није и неће бити понуђен ради објављивања неком другом часопису у земљи или иностранству све док уредништво часописа Теолошки погледи не извести ауторе о крајњој одлуци o публиковању чланка.

С тим у вези аутори треба да одштампају, потпишу и уз свој рад Уредништву доставе и Ауторску изјаву којом потврђују да чланак достављен ради објављивања Уредништву часописа Теолошки погледи представља резултат сопствених истраживања, да не крши ауторска права или права било које треће стране, да су приликом писања рада поштована правила научне методологије у погледу цитирања туђих извора и навода, и да рад није под тим, нити под било којим другим насловом, објављен или понуђен на објављивање у било којем другом часопису.

Скенирану Ауторску изјаву аутори Уредништву достављају електронским путем на имејл адресу Уредништва, а штампану путем поште на адресу Уредништва.


Ауторска изјава доступна је на вебсајту версконаучног часописа Теолошки погледи – на адреси http://www.teoloskipogledi.spc.rs, а на захтев аутора Уредништво ће је доставити електронском поштом.

Ауторска изјава у ПДФ фајлу може се преузети са следеће везе: 

Нема коментара:

Постави коментар